Makelaar narrowcasting

Hoe trekt u de aandacht van uw klant?

Ontdek de nieuwe mogelijkheden van interactieve communicatie met BOFESTO Digital Signage. Met de Digital Signage van BOFESTO kunt u interactief communiceren met uw klanten doormiddel van campagnes die worden weergeven op schermen in uw bedrijf. Digital Signage is een subtiele manier om uw klant te verleiden, is flexibel in te plannen en heeft een positief effect op uw omzet.

Het gebruik van communicatie via een scherm heeft veel voordelen.

  • Trekt tot wel 400% meer aandacht van klanten, medewerkers en bezoekers in vergelijking tot een traditionele poster.
  • Creëert een onvergetelijke klant- en merkbeleving.
  • Vermaakt uw klanten tijdens het wachten met communicatie die indruk maakt.
  • Voorziet klanten van informatie door actief uw diensten te promoten.
  • Kunt het scherm gebruiken als marketingtool voor zowel up-sell als cross-sell.
  • Creëert advertentiemogelijkheden.

Software

Wij maken gebruik van een software waarin u eenvoudig campagnes kunt creëren en uitzenden en interactief kunt communiceren met uw klanten. Door middel van apps kunnen wij eenvoudig koppelingen maken met bestaande systemen binnen uw organisatie. De hardware en software worden geleverd volgens het “plug and play” systeem wat inhoudt dat het slechts een kwestie is van aansluiten en een campagne plannen. Binnen een campagne is het onder andere mogelijk om een koppeling te maken met Realworks en op die manier uw geselecteerde huizenaanbod weer te geven. Daarnaast biedt deze software oneindig veel functionaliteit door de complete en uitgebreide app store.

Kiosk-Narrowcasting
Balie-display-brandverzekering

Ontzorgen
Wij bieden u de mogelijkheid om voor een vast bedrag per maand zowel de hardware als software en eventueel de content te laten verzorgen. Hiervoor kunnen wij u een interessant, op maat gemaakt, lease voorstel doen. Of bekijk hier de verschillende pakketten die wij aanbieden.  

Scherpe leasetarieven met verschillende looptijden.

Benieuwd welke mogelijkheden voor u van toepassing zijn?