CONTENT

Om het optimale uit de Digital Signage campagnes te halen zonder er iedere dag mee bezig te zijn, biedt BOFESTO-DS mogelijkheden om hierin volledig te ontzorgen. Zowel de digital signage content creatie als de planning er omheen ligt dan in de handen van onze experts. U krijgt een op maat gemaakt advies waarnaar een persoonlijk abonnement wordt gecreëerd om uw marketing doelen te realiseren. Onze software biedt bovendien de mogelijkheid om zelf de content en planning te verzorgen. Ontdek hieronder ons aanbod aan abonnementen.

DS-COMFORT

Wilt u eigenlijk helemaal geen omkijken hebben naar uw narrowcasting? Met DS-Comfort creëren wij niet alleen de digital signage content, maar plannen wij deze ook voor u. Hierdoor heeft u een DS-pakket waarbij u veel tijd bespaart en alles professioneel laat verzorgen door BOFESTO-DS. Bij DS-COMFORT ontvangt u daarnaast ook de analyses van uw Digital Signage. Zo kunt u uw narrowcasting nóg beter en specifieker inzetten om nóg meer rendement te hebben.

BOFESTO-DS is flexibel en snel. Wij schatten in hoeveel digital signage content wij per maand voor u moeten verzorgen en maken aan de hand van die gegevens een prijs per maand voor een abonnement op maat. Vervolgens bekijken wij na een jaar met u naar het huidige abonnement en uw eventueel nieuwe wensen. Zo kunnen wij indien nodig het abonnement aanpassen.

Heeft u interesse? Maak dan een afspraak voor een 
op maat gemaakt advies.

DS-COMFORT

DS-CONTENT

Het maken van de juiste content kost tijd. Als u zich liever bezig houdt met de business waar u geld mee verdient helpen wij u met onderscheidende content die opvalt. Zo creëren wij voor u een template op maat. Geheel in uw huisstijl. Maar daarnaast is het ook mogelijk aparte, compleet andere digital signage content te creëren voor aanbiedingen, acties en tijdgebonden informatie voor uw narrowcasting. De content wordt altijd voor u op maat gemaakt en past dus altijd bij de branding van uw bedrijf en/of product.

Bij DS-Content verzorgt u zelf de planning voor uw narrowcasting.

Heeft u interesse? Maak dan een afspraak voor een 
op maat gemaakt advies.

DS-DiyS PAKKET

DS-Do it yourself geeft u de keuze om zelf digital signage content te creëren met onze gebruiksvriendelijke software. Ook de planning verzorgt u zelf. U kunt gebruik maken van diverse beschikbare templates voor alle mogelijke toepassingen . U kunt zelf een creatieve, zakelijke of informatieve uitstraling kiezen.
Wilt u toch nèt iets anders of heeft u advies nodig? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Apps die het jou nog makkelijker maken
DS-CONTENT

DS-CONTENT

DS-Diys zit in het software abonnement

Voor de prijzen van DS-Content en DS-Comfort maken wij graag een offerte op maat.
Film, Afbeeldingen, Flash en HTML templates wij kunnen het voor u maken.

Prijzen zijn exclusief de BTW en beeldmateriaal per maand en
met een looptijd van12 maanden

Ons team staat voor je klaar

Bij BOFESTO-DS krijg je niet alleen een abonnement op de software, je krijgt daarnaast ook een abonnement op de medewerkers van BOFESTO-DS. De software staat bij onze partner IP digital op de server. Hun team zorgt ervoor dat jouw software altijd blijft werken bij elke nieuwe hardware en upgrades van besturingssystemen. Zo maken we de software elke dag weer een stukje veiliger, beter en sneller. Bij vragen over het gebruik van de software kunt u ons contacten. Wij zijn samen met onze partner altijd in beweging om het gebruikers gemak te optimaliseren.