DIGITAL SIGNAGE

WAT IS DIGITAL SIGNAGE

Digital Signage wordt ook wel narrowcasting genoemd. Digital Signage wordt vaak door bedrijven ingezet om hun communicatie te ondersteunen. Via een zogeheten media player voorzien beeldschermen klanten en werknemers van relevante visuele content, zoals veiligheidsinstructies, werkroosters of welkomstberichten.

HOE WERKT DIGITAL SIGNAGE?

Een Digital Signage systeem bestaat uit een combinatie van hardware en software. De hardware bestaat uit twee onderdelen: beeldscherm en media player. LG levert ook al beeldschermen met webOS en een geïntegreerde media player. Dit heeft een investeringsvoordeel als u zelf nog geen beeldscherm heeft.

De software is een beheerdersplatform waarmee de content op de schermen kan worden aangestuurd. Het beheerdersplatform is opgeslagen in de cloud. Via internet worden de aanpassingen verzonden naar de media player of het LG webOS scherm. De media player verzendt de data via een HDMI-kabel naar het scherm. Aangepaste content is binnen 10 minuten op alle schermen te zien. Over het algemeen kunnen verschillende beeldschermen via één media player worden aangestuurd.

DOEL VAN DIGITAL SIGNAGE

Digital Signage wordt meestal ingezet voor promotie, entertainment of interne communicatie. De content van Digital Signage kan bestaan uit bewegende teksten, grafische beelden en video’s. De dynamische content trekt meer aandacht dan een statische poster.

De content kan worden afgestemd op tijd, locatie en doelgroep. Hierdoor kan de promotie van producten afgestemd worden op het profiel van de klant, kunnen wachttijden door aantrekkelijke en lokale content worden verzacht, of kan er effectief met werknemers worden gecommuniceerd.

Campagne

GEBRUIKERSVRIENDELIJKE SOFTWARE

De software van BOFESTO-DS hoeft u niet zelf aan te schaffen: u ontvangt een licentie voor software on demand (SaaS). Wij zorgen voor de installatie, het onderhoud en het beheer. De software blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid. Meerdere mensen kunnen in een aparte werkruimte aan dezelfde of een andere uitzending werken en ook mensen zonder grafische of technische kennis kunnen eenvoudig campagnes opzetten en programmeren.

HULP NODIG BIJ UW COMMUNICATIEPLAN?

Een narrowcastingproject moet goed worden voorbereid. Een goed communicatieplan is daarbij onmisbaar. Wilt u weten waar u allemaal aan moet denken bij het starten van een narrowcastingproject? Wij nemen deze belangrijke fase in de voorbereiding graag uit handen en zorgen ervoor dat u niets over het hoofd ziet. Neem contact op met een van onze medewerkers

RAZENDSNEL GEIMPLEMENTEERD

Alle narrowcasting software is al geïnstalleerd op een van de servers van onze software partner. Hierdoor kent het implementatietraject van de door ons gebruikte software oplossing een zeer korte doorlooptijd. U ontvangt uw licentie en bijbehorende logingegevens; wij plaatsen de schermen met de media players of de LG webOS schermen en u kunt direct inloggen op het beheerdersplatform. Over back-ups en beveiliginghoeft u zich geen zorgen te maken: aangezien de content op de servers van de leverancier staat, zorgen zij ook voor back-ups en beveiliging.

ONS TEAM STAAT VOOR JE KLAAR

Bij BOFESTO-DS krijgt u niet alleen een abonnement op de software, u krijgt ook een abonnement op hulp van de medewerkers van BOFESTO-DS. De software staat bij onze partner op een server. Hun team zorgt ervoor dat de software altijd blijft werken bij nieuwe hardware en upgrades van besturingssystemen. Wij staan voor u klaar met persoonlijke hulp. Zo maken we de software elke dag weer een stukje veiliger, beter en sneller en geniet u van de voordelen van BOFESTO-DS: korte lijntjes, persoonlijk contact, snelle hulp én full-service dienstverlening op maat!

Bij vragen over het gebruik van de software kunt u ons contacten. Ons team staat altijd voor u klaar!