SOFTWARE

Gebruikersvriendelijke software

De gebruiksvriendelijke software van onze partner hoeft u niet zelf aan te schaffen: u ontvangt een licentie voor software on demand (SaaS). Onze softwarepartner zorgt samen met de medewerkers van BOFESTO-DS voor de installatie, het onderhoud en het beheer.

De software blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid. Meerdere mensen kunnen in een aparte werkruimte aan dezelfde of een andere uitzending werken en ook mensen zonder grafische of technische kennis kunnen eenvoudig campagnes opzetten en programmeren. De gebruiksvriendelijke software is slim vormgegeven en volledig te integreren in uw huisstijl. Onze software is geschikt voor elke bedrijfstak.

Het software platform is speciaal voor LG webOS ontwikkeld. LG levert innovatieve en kwalitatief hoogwaardige schermen met een geïntegreerde media player voor een bijzonder scherpe prijs. LG heeft ook schermen zonder media player. Heeft u zelf al een scherm? Geen probleem. Dan sturen wij die aan met een aparte media player.

HOE PAKT U HET AAN?

Onze software maakt u de regisseur van uw eigen zakelijke televisie, videospots of menu signing. BOFESTO-DS is als het ware een online studio. In een mum van tijd kunt u starten met het uitzenden van uw belangrijkste visitekaartje: Digital Signage. Met ons bijzonder intuïtieve en veelzijdige systeem heeft u altijd zelf de regie in handen.

Wilt u de content toch professioneel uitbesteden? Ook op dat gebied kan BOFESTO-DS u van dienst zijn. Kijk voor meer informatie hierover op onze ’Content’ pagina.

CREËER ZELF UW EIGEN UITZENDING

Met behulp van intuïtieve tools en een uitgebreide keuze aan templates creëert u een uitzending die past bij uw branding. Alles wat u wilt uitzenden plaatst u eenvoudig in de mediabibliotheek. Werk met thumbnails, tags en inhoudsortering om het zoeken te vergemakkelijken. De ingebouwde foto editor laat u afbeeldingen geheel naar wens aanpassen.

Wilt u uw content niet direct gebruiken? Geen probleem. Met onze uitgebreide opslagmogelijkheden op een externe server, kunt u in onze mediabibliotheek al uw beelden bewaren tot u ze nodig hebt.

BEPAAL ZELF UW CAMPAGNES

Stel via onze gepersonaliseerde media-bibliotheek eenvoudig campagnes en uitzendingen samen, met behulp van onze campagne-wizard. Deze wizard bundelt de beelden in afspeellijsten en instrueert het scherm wanneer welke campagne moet worden vertoond. Voeg speciale campagnes en live-feeds toe in een aparte zone of tickertape.
Door onze standaard geïnstalleerde bufferzone combineer je vloeiend nieuws, verkeersinformatie en social media berichten met jouw boodschap, reclamevideo of personeelsbericht.

OVERAL PLANNEN

Het maakt niet uit waar u bent, BOFESTO-DS laat u overal en op elk moment van de dag weten welk scherm, met welke informatie actief is. Werken er meerdere mensen aan een uitzending? Dan geeft u iedere gebruiker zijn eigen rechten in een aparte digitale ‘werkruimte’. Zo houdt u eenvoudig alles onder controle. Controleer en organiseer via onze geavanceerde display-beheerfuncties ieder scherm zonder dat u een IT-afdeling hoeft in te schakelen. Stel regels in voor de bediening en ontvang meldingen van wat er exact gebeurt of verandert op de schermen.

ANALYSEMOGELIJKHEDEN

Ons systeem bevat een krachtig rapportage tool om de voor uw organisatie essentiële informatie op te halen. U kunt statistieken bijhouden voor het afspelen, het gebruik en de status van het netwerk, uitgesplitst naar tijd, datum, medium, campagne of groep. Zo weet u wat het effect is van uw zakelijke televisie en of u de input kunt verbeteren.

Wilt u nog een stapje verder gaan in uw analyses? Bespreek dan de mogelijkheden met een van onze medewerkers.

ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR!

Bij BOFESTO-DS krijgt u niet alleen een abonnement op de software, u krijgt ook een abonnement op hulp van de medewerkers van BOFESTO-DS. De software staat bij onze partner op een server. Hun team zorgt ervoor dat de software altijd blijft werken bij nieuwe hardware en upgrades van besturingssystemen. Wij staan voor u klaar met persoonlijke hulp. Zo maken we de software elke dag weer een stukje veiliger, beter en sneller en geniet u van de voordelen van BOFESTO-DS: korte lijntjes, persoonlijk contact, snelle hulp én full-service dienstverlening op maat!

Bij vragen over het gebruik van de software kunt u ons contacten. Ons team staat altijd voor u klaar!

LICENTIEPRIJZEN

Prijzen per       1 maand     1 jaar             3 jaar

Single Screen    30,00       25,00 p.m     21,50 p.m

Menuboard-2    37,50       30,00 p.m     25,50 p.m

Menuboard-3    45,00       35,00 p.m     29,50 p.m

Menuboard-4    52,50       40,00 p.m     34,50 p.m

Genoemde prijzen zijn de abonnementsprijzen per maand, exclusief BTW. De kosten dienen vooraf te worden voldaan. Bij een abonnement van 1 jaar of 3 jaar geldt een speciale kortingsprijs, waarbij uw totale korting op kan lopen tot €666,-. Betaling van deze jaarabonnementen dienen in één keer te worden voldaan.

Menuboard licenties worden toegewezen aan een multiscreen set-up met 2,3 of 4 schermen, bij elkaar gemonteerd en aangesloten op één menuboard in het CMS.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand